Rätt verktyg till rätt fordon

Till helgen blir det en längre biltur då jag ska köra och hjälpa svärfar med att ta upp båten och lägga den på vinterförvaring. Jag brukar göra det varje år eftersom de alltid bjuder in oss till att följa med på härliga båtturer under sommaren. Svärfar bor på Öland så det är en bit att köra, men jag gillar att ligga och köra efter vägarna vid den här tiden på året då turisterna åkt hem och trafiken är gles. Ett tips för er som besöker östkusten är att stanna till i Kalmar som är en riktigt trevlig stad med flera sevärdheter, exempelvis Kalmar slott. Svärfar har i alla fall fixat med alla båtverktyg som kan tänkas behövas, vilket inkluderar rengöringsmedel, vattenabsorberare och låsskruvar. Jag som är mer van vid att meka med bilar tar tillfället i akt att lära mig mer om båtar. Alltid lär man sig något!

Båtar i hamn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *