Skön musik på vägarna

Finns det nåt skönare än att sitta i bilen själv körandes mot ett roligt mål med hög musik i högtalarna och solen skinande ute. Du kan sjunga hur högt och falskt du vill utan att någon störs. Jag har ända sen jag tog körkortet känt mig galet fri när jag kör bil. Jag har faktiskt en resa inplanerad. Jag ska ta bilen och åka söderut och bara vara för mig själv under en vecka. Inget inplanerat utan bara ta det som det kommer. Då kommer det bli mycket sjungande i bilen. Har fastnat lite för Protectme nu så de dj:sarna lär hålla mig sällskap på min resa, så helt ensam kommer jag inte vara! Jag bara hoppas så otroligt att de kommer till Sverige eller åtminstone i närheten i Europa och spelar så man kan få en chans att gå på en spelning med dem, så coolt!

Hela världens musik i bilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *