Hur gör du när du upptäckt ditt smultronställe?

Som rubriken lyder är jag nyfiken på vad ni läsare gör när ni upptäcker ett nytt smultronställe? Jag delar gärna med mig av mina favoritplatser om det är allmänna platser dit många redan hittat. Dock håller jag tyst om det är en liten svårupptäckt skogsstig med massor av kantareller eller en avskild klippa där man kan sola och bada utan att behöva trängas med folk. När vi är ute och bilar upptäcker vi många smultronställen i form av mysiga bostadsområden. Det har väckt en stark köplust hos oss, så till den milda grad att vi tagit kontakt med Husmanhagberg för att köpa sommarstuga i Gävle, en stad som vi nyligen besökte och blev helt förälskade i. Det var dit vi hade planerat att åka när vi fick stopp i avloppet. Hela den historian finns att läsa om i mitt föregående inlägg.

Ljuslyktor på ett bord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *